Ystävällistä palvelua ja laadukkaita tarvikkeita 

– edullisin hinnoin!

Täyden palvelun valokuvaamo Vantaalla

Foto-Hakunila on täyden palvelun valokuvausliike Vantaalla. Valokuvaamostamme saat edulliset passikuvat ilman ajanvarausta sekä laajat valikoimat valokuvaus- ja matkapuhelintarvikkeita. Palvelemme Hakunilan ostoskeskuksen ylimmässä kerroksessa, aivan matkasi varrella!

Ohessa kattava palveluvalikoimamme. Varsinaisilta kotisivuiltamme löydät lisätietoja sekä tietenkin ajankohtaisia tarjouksia.

PASSIKUVAT

Lähetämme passikuvasi suoraan poliisin lupahallintoon. Tämän helpommaksi passikuvaus ei voi mennä. Tule käymään ja napsaistaan paras otos ikinä!

Älypuhelimet, senioripuhelimet, tabletit ja tarvikkeet

Tarvitsetko uuden puhelimen hyvällä kameralla? Meiltä löytyy mukavasti erilaisia kännykkämerkkejä ja -malleja. Samoin senioripuhelimia ja tabletteja löytyy reilu valikoima, käy ihmeessä kurkkaamassa paikan päällä! Myös edullisesti panssarilaseja, suojakoteloita, latureita, kaapeleita ja kuulokkeita jne.

KAMERAT, KIIKARIT JA TARVIKKEET

Etsinnässä laadukas kamera? Tai pätevät kiikarit? Laajasta valikoimastamme löydät laatumalleja moneen merkkiin ja malliin. Samoin erilaisia muistitikkuja ja muistikortteja löytyy runsaasti.

Muut valokuvat

Tärkeä hetki tiedossa? Meiltä saat niin ajokorttikuvat ajolupaasi varten kuin lämminhenkiset potretit muistoksi tähtihetkestäsi. Soita ja kysy lisää!

AIKA VAIHTAA KELLO TAI PARISTOT?

Myymme korkealaatuisia seinä- ja rannekelloja kohtuuhintaan. Valikoimassamme on näyttäviä miesten, naisten kuin lasten rannekelloja. Myös pikainen paristonvaihto onnistuu.

KUVIEN SIIRTOPALVELU

Onko kätköissäsi VHS-, VHS-C- ja 8 mm-nauhoja? Meiltä onnistuu materiaalien siirto DVD:lle. Kysy lisää, annamme mielellämme lisätietoa siirtopalveluistamme!

Tervetuloa valokuvaamoomme Hakunilaan!

Soita tai piipahda käymässä valokuvaamossamme, annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme ja tuotteistamme. 

Katso yhteystiedot